Åbent hus for ´unge med kant´

Hotel- og Restaurantskolen slår nu dørene op specifikt for ´unge med kant´ , 1x om måneden. Der er fredagshygge, rundvisning og mulighed for frokost for netop de unge, som har brug en lidt mere personlig modtagelse end det er muligt at udvise i ordinær brobygning eller ved store åbent-hus events.

De ekstraordinære rundvisninger og dialoger på skolen foregår i små hold og i kontakt med EUD-elever der også har haft det svært og måske er gået lidt anderledes veje. 

Arrangementet inkl. frokost i den særdeles hyggelige, elevdrevne restaurant kan bestilles til kun 25 kr. pr gæst. Nærmere information og tilmeldinger til lokal projektleder Anders Nørgaard, Hotel- og Restaurantskolen.

Åbent hus foregår kl. 10.30 – 12.00 på følgende dage i 2022:

 • 28 jan.
 • 25. feb.
 • 25. marts
 • 29. april
 • 27. maj
 • 24. juni
 • 5. aug.
 • 26. aug.
 • 30. sept.
 • 28. okt.
 • 25. nov.
 • 16. dec.
Tærte med rabarberfyld, se skolens platform Smagsprøver med elevproducerede retter